onsdag 11 januari 2012

Vissa dagar är bra dagar, dagar när allting flyter på och blir som JAG vill, eller åtminstone, trots att de inte blir som jag vill ändå blir bra.
Andra dagar är mindre bra, eller rent ut sagt dåliga. Dagar där allting går emot mig, ingenting blir som JAG vill och ingenting blir heller bra.
Vissa dagar känner jag mig söt. Eller kanske inte bara söt utan vacker. Älskad av mig själv och andra.
Andra dagar känner jag mig ful, äcklig, tjock. Ja, jag kan knappt titta mig i spegeln vissa dagar utan att må riktigt riktigt dåligt.
Vissa dagar är jag härligt bubblande glad av ingen anledning alls. Livet känns underbart och allting är bara grönt och färgglatt framför ögonen på mig. Det jag inte ser då är...
...De andra dagarna. Då mungiporna hänger någonstans nedanför knäna och guppar. Då minsta lilla ord kan få mig jätteirriterad och jätte sur. Då allting är grått.

Dessa dagar tror jag inte bara jag har. Jag vill påstå att alla "har sina dagar". Dagar då jag mer eller mindre älskar eller hatar att vara just jag.
Idag var jag ganska söt. Jag fick gjort ganska många bra saker och jag var glad NÄSTAN hela dagen.
Gud såg mig idag och gillade det han såg, men det underbara är att han ser mig varje dag. Även mina gråa dagar. Och vet ni vad? Han älskar mina lika mycket ALLA mina dagar!

Så glöm inte: DU är underbar och älskad! Kanske inte av alla människor på jorden, kanske inte ens av dig själv i alla lägen, men vad spelar det för roll när vi har universums skapare som tittar ner på oss VARJE dag och älskar den han ser? DET tycker i all fall jag är en sjukt cool tanke att tänka!

Långt inlägg nu men jag kände att jag behövde skriva det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar