tisdag 28 februari 2012

Finn 3 fel.

Detta är var jag har sysslat med nästan hela dagen. Gick upp klockan 5 i morse för att vara på skolan klockan halv 7. Ute var det snöstorm och gick knappt att ta sig fram. Usch! Genomförde examination i gruppass. Det var sjukt kul och gick bra. Sedan var min grupp feedback grupp på nästa gruppass men det gick bra det också. Sedan när jag kom hem pluggade jag lite lagom ineffektivt och sedan kom den här. Det är min skänk som jag köpte förra veckan. Fick bära upp den för trapporna själv, fett tungt, men ska man bli biff så får man ju jobba lite också tyvärr ^^. Packade upp den i lägenheten, resultat: här ser ut som kaos. Stod på instruktionen att det skulle ta 50 min för 3 män att göra det och jag tänkte "jaja, det kanske tar liiite längre tid för mig men så jättemycket längre tid kan det ju inte ta. Detta var klockan 1. Såhär ser skänken ut nu och jag är så trött så jag knappt orkar skriva. Hehe, ca 10 timmar senare är den fortfarande inte klar, och dessutom är det som är gjort fel. Orkar inte fixa idag så får ta det imorgon.

Var på gymmet idag också, så de där 10 timmarna kanske egentligen bara var 8, but still. Var jättekul och har gått med i någon slags kampanj eller något liknande där man ska träna minst 2 ggr i veckan och få 2 stämplar under 12 veckor. Man har 2 pass till goda om man t.ex. skulle vara sjuk en vecka eller något sådant men annars ska jag köra järnet på detta. Man kunde visst vinna något pris av något slag men det bryr jag mig inte om. Det viktiga är att jag får ordning på någon form av rutin som jag sedan kan fortsätta med och självklart hoppas jag att träningen ger resultat dessutom. ^^

Imorgon blir det ytterligare 1 gruppträningspass. Men innan dess väntar några timmars underbar sömn. Godnatt underbara människor!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar